CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 18, 2010

:(


kadang kala tak semua yang kita impikan akan dapat...

macam aku juga...

tak semua yang aku nak akan jadi milil aku..

tapi,sebagai seorang gurl,aku kena kuat...

kuat untuk hadapi semua ni...

even aku ada masalah skrg ni...

aku sgt beruntung sbb aku ada kwn-kwn yg bg support kat aku...

aku percaya pada takdir & jodoh Allah...

kalau ada jodoh,tak kan ke mana...

hurm..

ntah la...

aku sendiri tak tau nak story mcm mana...

evryday aku fikir...

evryday gak la aku nantikan jawapan..

mungkin betul kata 'dier'...

aku tak sama mcm dier...

dan dier pun tak sama mcm aku..

life aku dan dier....

jauh bezanya...

bila tiber jer musim cuti sekolah..tntulah hidup & life aku untuk kwn-kwn aku...

ktorg akan kuar,enjoy...

but..at least..aku tau mana batas-batas nya...

dari dulu sampai skrg...

kwn-kwn la tmpt aku luahkan suka duka aku...

sbb diorg memang sporting la...

sbb tuh aku sgt gembira dgn mereka...


bukan aku penting diri...

bukan jugak aku x nak jaga hati...

tapi..aku cuma minta ckit jer...

fahamlah aku....

ya!!!!!

aku akui....

aku keluar dgn ramai lelaki...

tapi..itu semua kwn..

kwn sejak aku sekolah lagi....

mesti nak tau saper laki tuh kan???

alip,minui,wawan,cipoi,alan & acap...

semuanya kwn aku sejak sekolah.....

mungkin sbb inilah..antara aku dan dier jauh bezanya...

kami tak sama....

satu jer yg buat aku tertanya-tanya...

adakah aku layak untuk dier???

semuanya aku serahkan pada takdir...


p/s to him(kalau dier baca):

semua ini takdir...andai satu hari kita berpisah,sy hrp kita blh jd kwn...

kwn untuk selama-lamanya...


cukuplah hanya air mata menjadi jawapan kepada semuanya...

3 comments:

Sern said...

Bersabarlah ye..Tuhan turunkan ujian untuk menguji umatnye..banyakkan bersabar..ehehe..!~

Amei Onked said...

ala cian yer nad...
sedeyh...ak bace..
bykkn b.doa kay =)
have a faith, ak doakan ko n dia baek2 aje...

aJa aJa fIgHtInG!! said...

sern: tq mason...hurm..hope smua ok...

eima:thanks eima...may be ni dugaan dalam perhubungan aku ngan dier..

Post a Comment