CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, January 8, 2011

thanks kawan-kawan!!!

1st of all,aku nak say thanks kat kawan-kawan yg dah wish bitrhday aku minggu lepas....
actly,aku terharu sgt sbb x sangka aku dpt double celebration from kwn2 aku smua...
mula2 tuh,rasa nak nanges gak sbb kwn2 rapat aku x wish kat aku..
rupa2nya dah planning yer???
balas dendam nampak...heheheh
sempena bithday aku yg dah semakin MUDA ni,aku dapat 2 kek..
1st kek from my cute friend > MASIRAH MUKHTAR
2nd kek from my friends forever > ZITRA HANIM,FATIN FATIHAH,NORAZIMAH,NABILAH,FATIN YASMIN,NURUL ATIQAH ,ATIQAH BM..


yg ni memang aku x expect langsung la...yer la..mana taknya...birthday aku kan pd awal tahun & awal sem..dah tontu2 la poket tgh kering skrg nih...duit pun x ada...so,aku x expect la diorg akan celebrate birthday aku..rupa2nya,still celebrate gak..teeheeee..gembira2...so,aku nak gak lkag show kat u olls smua bithday kek aku kan???


ni la dier kek aku...
taraaaa...





thanks again kepada kawan-kawan aku...syg korang smua sampai ke hujung nyawaku...
mmuuaaahhhkkkssss!!!!
last but not least...
HAPPY BITHDAY TO ME!!!!

2 comments:

Cik Mas said...

happy birthday comels! :P

-mas-

aJa aJa fIgHtInG!! said...

tq cutie...thanks for da cake..

Post a Comment